Praktisch

groenenhoek_buitenWaar?

Zwembad “Groenenhoek”, Orpheusplein 1, 2600 Berchem (Antwerpen).

Wanneer?

De zwemlessen worden iedere zaterdag gegeven op de volgende uren:

  • 13u00-14u00
  • 14u00-15u00
  • 15u00-16u00
  • 16u00-17u00
  • 17u00-18u00

Op elk uur zijn er 3 à 4 verschillende groepen. Het is dus mogelijk dat broertjes/zusjes/ vriendjes van een verschillend niveau, toch op hetzelfde uur kunnen zwemmen.

Betaling

In ons zwemsysteem zijn er 3 kwartalen: september-december, januari-maart en april-juni. Inschrijvingen en betalingen gebeuren per kwartaal. De inkom in het zwembad (met afgehuurde banen en kleedkamers) is in de prijs inbegrepen.

We vragen om zoveel mogelijk aanwezig te zijn, zodat de kindjes snel en goed kunnen leren zwemmen. Een enkele afwezigheid is echter niet onoverkomelijk. Sessies kunnen wel niet worden ingehaald, tenzij de kindjes echt ziek zijn (doktersbriefje vereist).

Communicatie

Al onze communicatie over inschrijvingen, toebedelingen uren, uitzonderlijke verandering van zwembad,…  gebeurt via e-mail. Hou dus altijd jullie mailbox in de gaten!

groenenhoek_binnenZwemmateriaal

De kindjes moeten een zwembroek of badpak dragen, zwemshorts mogen niet. De gevorderde zwemmers wordt ook gevraagd om een zwembrilletje te kopen. Ook een handdoek of badjas wordt best meegegeven in het zwembad, zodat de kindjes na afloop van de zwemles zich ineens kunnen afdrogen.

Verloop zwemles

De ouders kleden de kindjes zelf om in de afgehuurde kleedkamers van het zwembad. Op het aangegeven uur komen wij de kindjes dan afhalen aan de kleedkamers, en brengen ze hier na afloop van de zwemles ook terug naartoe. Hierbij geven we de ouders ook een korte feedback hoe de zwemles is verlopen.

Nieuws